21 octubre 2009

Imputada en el caso Can Domenge la presidenta del Parlament balear

PALMA DE MALLORCA, 21 (EUROPA PRESS)

La presidenta del Parlament balear, Maria Antònia Munar, ha sido imputada en el Caso Can Domenge por parte del Magistrado instructor de las Diligencias Previas 2/09 abiertas en la Sala Civil y Penal del Tribunal Superior de Justicia de les Illes Balears (TSJIB), Francisco Javier Muñoz Jiménez, quien este miércoles ha dictado una providencia en la que cita a declarar en calidad de imputados a Munar el día 16 de noviembre a las 10 horas, y al dirigente 'POPULAR' Fernando Rubio Aguiló, el mismo día a las 11.30 horas.

El PSIB-PSOE expressa el seu respecte per la decisió de citar com imputada a la presidenta del Parlament Balear, Maria Antònia Munar

El PSIB-PSOE expressa el seu màxim respecte per la decisió del Tribunal Superior de Justícia de les Balears de citar a declarar en qualitat d'imputada a la presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar, pel cas Can Domenge. El portaveu del PSIB-PSOE al Parlament, Antoni Diéguez, considera que aquesta nova imputació no ajuda en absolut a millorar la imatge de la Cambra davant de la ciutadania, i entén que el tribunal haurà de fer una sèrie d'investigacions sobre el cas. Cal puntualitzar, però, que el fet que s'hagi citat a Munar i al conseller insular del Partit Popular,Fernando Rubio no implica, ni significa que tinguin una major implicació en la causa. Diéguez assenyala que s’ha de respectar la presumpció d'innocència dels implicats. Qüestió diferent és si existeixen condemnes, puntualitza. El PSIB-PSOE recorda que els socialistes es varen oposar sempre a l’operació de venda de Can Domenge, perquè sempre li va semblar inadequada.

No hay comentarios: