21 septiembre 2011

Palma, 24 i 28 setembre: bicicletada i xerrada Cooperació i vivències a Nicaragua i El Salvador

- dimecres 28 de setembre xerrada: Cooperació i vivències a Nicaragua i El Salvador, a càrrec de Rebeca Moreno, d'Amics de la Terra. El motiu es compartir amb tots vosaltres el viatge de dos mesos que Amics de la Terra Balears ha fet als projectes de cooperació que tenim a Centre Amèrica i que compten amb el suport de l'Agència de Cooperació Internacional del Govern Balear.
Trobada: 19h al Casal d'Entitats (Espai Solidari, c. Ramon Berenger III, 20 baixos, a 1 minut de la nostra oficina) on farem un petit piscolabis.

- dissabte 24 setembre: bicicletada pel dia internacional sense cotxes que organitza Massa Cívica, plataforma de la qual Amics de la Terra hi forma part. Trobada: a les 10,30 h. a la Pça. Espanya


Amics de la Terra forma part de la Plataforma Massa Crítica, que organitza una passejada en bicicleta el DISSABTE, 24 DE SETEMBRE en motiu de:


22 de setembre: Dia Internacional SENSE COTXES.

Del 16 al 22 de setembre: Setmana Europea de la MOBILITAT SOSTENIBLE.

24 de Setembre: Moviment internacional contra la CRISI CLIMÀTICA (Planeta en moviment). És un dia per fer accions encaminades a allunyar-se dels combustibles fòsils.


Podeu trobar més informació a la web http://www.350.org)



Trobada: a les 10,30 h. a la Pça d'Islàndia (abans Pça. Espanya) per començar a animar la sortida juntament amb TAMBORS PER LA PAU. A les 11,00 h. i sota un gran pancarta que dirà "PEDALEGEM CAP UN MÓN SOSTENIBLE” iniciarem la marxa.


L'itinerari serà pel centre de Palma, passant per Avingudes i Blanquerna, entre d'altres carrers, amb una aturadeta a sa Pça de Cort des d'on pegarem quatre crits per queixar-nos del desastre que ha fet el nostre batle, eliminant el carril bici de les Avingudes. La durada de l'itinerari serà d'entre 1 hora i mitja i dues hores. Qui no pugui venir les dues hores pot iniciar la marxa i llavors deixar-la a sa meitat


A la passejada ens acompanyarà la policia per regular el trànsit, per la qual cosa hi poden venir infants acompanyats d'adults.


Per ser més vistosos hem pensat que tots anem amb una camiseta verda, a veure si canviam el gris dels cotxes per el verd de les bicicletes. ah! i qui vulgui venir en patinet o corrent serà molt benvingut!!


Per una ciutat sense cotxes, per un món més sostenible, per un planeta més verd VINE amb BICI, PATINENT o CORRENT a gaudir d'una passejada per PALMA.

No hay comentarios: