12 diciembre 2007

SD Formentera, diada 16 de desembre

Os adjunto una carta que me ha hecho llegar el president de la SD Formentera, que celebrará el próximo 16 de diciembre una diada.

salud
mateos.

Benvolgudes i benvolguts socis, aficionats, mares i pares,

Com sabeu, des del passat 2 de setembre la SD Formentera està dirigida per una nova Junta Gestora que ha assumit la gestió del club fins a final de temporada, època en la qual està previst que se cel·lebri un procés electoral per posar fi a la provisionalitat excepcional en què es troba actualment el Club.

La situació econòmica del Club és, quant no més, preocupant i precaria, i limita moltíssim les actuacions a portar a terme per l’actual Junta Gestora, tant a nivell social com esportiu.

De totes formes, som conscients de la importància de la S.D.Formentera com a vertebradora de la societat entorn al futbol i l’esport, i tenim clar que tot i la precarietat i provisionalitat en què ens trobam és necessari portar endavant l’entitat amb la major dignitat i orgull possibles.

Per aquest motiu, tenim previst cel·lebrar el proper diumenge 16 de desembre una diada del Club, que ens serveixi per a presentar totes les seccions del club, així com compartir amb tots els socis, aficionats i gent de futbol les nostres inquietuds i propostes de futur entorn a un plat d’arròs.

Així, en nom de la S.D. Formentera vull convidar-vos a participar d’aquesta diada, esperant trobar-vos-hi.

Rebeu una cordial salutació,

Felip Portas
President de la S.D. Formentera


PROGRAMA D’ACTES

12.00H. PRESENTACIÓ DE TOTES LES SECCIONS DE LA S.D. FORMENTERA
13.30H. PAELLA POPULAR PER A TOTS ELS SOCIS I SIMPATITZANTS. (12€)
17.00H. PARTIT DEL PRIMER EQUIP – LLIGA INTERPOBLES

S.D.FORMENTERA – PENYA INDEPENDENT

1 comentario:

adam dijo...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is